Description
Dolina Noteci Premium – karma dla psów dorosłychMarka Dolina Noteci PREMIUM skierowana jest do właścicieli psów, którzy dbają o zbilansowaną i pełnowartościową dietę swoich pupili, a co za tym idzie, poszukują karm charakteryzujących się najwyższą jakością.Nasz produkt składa się wyłącznie z przechodzących wieloetapowy proces selekcji starannie dobranych składników. Dolina Noteci PREMIUM jest marką dostępną wyłącznie w najlepszych sklepach zoologicznych, dlatego też mamy nadzieję, iż w pełny zaspokoi oczekiwania najbardziej wymagających klientów oraz ich pupili.Karma pełnoporcjowa dla dorosłych psów wszystkich ras. Karma bogata w dziczyznę.RYŻ BRĄZOWY – źródło łatwostrawnych węglowodanówBAZYLIA – wspomaga trawienieMARCHEW – wspomaga wzrokOLEJ LNIANY – zapewnia ładną sierśćSkład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (65% w tym dziczyzna 15%), warzywa (marchew 1,7%), zboża ( ryż naturalny brązowy 1,2%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), substancje mineralne, bazylia 0,01%Składniki analityczne: białko 9,5%oleje i tłuszcze surowe 7%popiół surowy 2,5%włókno surowe 0,8%wilgotność 78,5%witamina D3(cholekalcyferol) 240IUcynk (tlenek cynku) 13mgDawkowanie: Masa psa Puszki na dzień10 kg0,520 kg130 kg1,540 kg2Podawać w temperaturze pokojowej w przynajmniej dwóch posiłkach dziennie. Zmieniając sposób żywienia psa należy robić to stopniowo przez okres około 5 dni. Psu należy zapewnić stały dostęp do świeżej wody do picia.Wartości w tabeli są orientacyjne – wielkość porcji może się zmienić w zależności od pory roku, wieku, kondycji i aktywności fizycznej psa.
usg wągrowiec, olimp sklepy lublin, chodz goni nas czas, zabawki z rolek po papierze, zapalenie oskrzeli jest zaraźliwe, odczulanie na roztocza skutki uboczne, jakie wkłady do filtra wewnętrznego, koronawirus a zwierzęta, biszkoptowy kot, inhalacje amolem, obroża foresto dla psa opinie, kot rosyjski niebieski ile żyje, gry spray, my moments, jak wyciągnąć psu kleszcza, przebarwione zeby, x 23, napastnik krzyżówka, aspat podwyższony, allegro półka, skład kości
yyyyy